Öka slagkraften – 4 fler sätt att få nävarna på ett godståg

Den här artikeln ger dig 4 ytterligare sätt som du kan använda för att öka din slagkraft till en ny nivå. Med rätt utbildning kan du ha stanskraften som ett Godstransport tåg.

Stanskraft handlar inte bara om styrka, det handlar också om fysik. Det kommer alltid att finnas någon som är starkare och större än du, men om du använder naturlagarna till din fördel kan du slå hårdare än någon motståndare. Här är ytterligare fyra tips för att få din slagkraft där den behöver vara:

1. Du måste bli arg. Psyka upp dig själv. Låtsas att du är motståndare, annars är dummyn någon som du inte tål. Du måste lära dig att ordna om dina känslor för att passa situationen. Om du kan göra dig själv arg efter behag och sedan lugna dig när du behöver fokusera, blir dina slag farliga.

2. Du måste skaffa en makiwara och använda den för övningar. Makiwara-träning är avgörande för att flytta dina slag till nästa nivå. Att träna med andra mål har också sina fördelar, men att använda bara knogar mot en makiwara, som du skulle göra i en kamp i verkligheten, är det bästa sättet att anpassa dig till den typen av kontakt.

3. Träna med upphängda brädor. Låt en partner hålla en bräda med bara två fingrar. Du kommer att använda en kombination av hastighet och kraft för att bryta den. Om du går för långsamt kommer brädan bara att flyga ur personens hand. Om du inte slår tillräckligt hårt kommer inte brädan att gå sönder. Detta är en utmärkt övning för att öka din hastighet också.

4. Slå den tunga påsen. Du kan göra tunga dåliga övningar från en färdig hållning, vilket du än föredrar. Se till att påsen inte rör sig. Slå den med en knytnäve och föreställ dig att du slår hela vägen genom påsen. Försök att se hur mycket du kan få påsen att röra sig med ett enda slag (och utan att bara trycka på påsen). Låt påsen sluta svänga och använd sedan den andra näven. Försök att få det att svänga ytterligare varje gång.

Leave a Reply

Your email address will not be published.